¿QUI SOM?

Equip

Innova façanes és una empresa formada per un equip humà amb una llarga experiència i professionalitat dins el sector de la construcció. Treballem amb enginyers…

Team of 4 sitting around a table looking at a laptop
habitatge-unifamiliar

Obra

Aquest és un projecte que neix amb l’objectiu d’aportar solucions eficients davant problemes de conservació i aïllament, assegurant sempre la funcionalitat i estètica que han de caracteritzar la façana d’un edifici. Donem una solució integral als projectes, des de l’estudi i el disseny fins a l’entrega de l’obra acabada, adaptant-nos a les necessitats del client i proporcionant un resultat perllongant en el temps.

Medi ambient

A innova façanes ens comprometem amb el medi ambient, utilitzem sistemes de col·locació i materials que redueixen l’impacte mediambiental. I conscients de les necessitats de la societat actual, degut al canvi climàtic i la falta de recursos, apostem per l’estalvi energètic i som especialistes en façanes ventilades. 

Façana ventilada d'una escola
fachada ventilada de un gran edificio

Façana ventilada

Aquesta forma d’aïllament garanteix avantatges tant ecològiques com econòmiques. Utilitza sistemes de construcció que protegeixen el medi ambient, permet un òptim aïllament tèrmic, redueix el soroll, protegeix davant factors climàtics i afavoreix l’estalvi energètic. Els materials tenen una alta durabilitat, que permeten reduir costos i mantenir una higiene permanent.